Projecten

Al deze sites draaien in het REDBLOM CMS.

 

de gevelexpertDEGEVELEXPERT.NL


Deze website is volledig vanaf scratch gebouwd. Het ontwerp, de structuur en de teksten zijn volledig gericht op leesbaarheid, vindbaarheid en indexeerbaarheid.

Voor deze kant was het oa. van belang onderscheid te kunnen maken tussen 'werkzaamheden' en 'diensten' en dit verschil daar waar relevant naar voren te laten komen, bv. in de menustructuur. Het REDBLOM CMS maakt dit mogelijk.

Verder zijn er additionele potentiele klantentrekkers zoals een inspectieaanvraag formulier toegevoegd.

 

 

FAOS Foot & Ankle SurveyFAOS Foot & Ankle Survey


Dit project toont de veelzijdigheid van het REDBLOM CMS aan. Het betreft hier niet een website voor het publiek.

De opdracht was geautomatiseerd en veilig een vragenformulier te kunnen versturen naar een specifieke patiëntengroep. De resultaten komen in de database terecht. Het bijzondere is, en dat toont dit project aan, dat het voor het CMS dus niet uitmaakt met wat voor datatypen je te maken hebt. Het systeem kan elk type data verwerken.

 

 

 

 

voetenkel-amsterdamVOETENKEL-AMSTERDAM.NL


De opdrachtgever had hier zelf de layout van de site ontworpen. Foto's en video's mogen niet in de tekst maar alleen ernaast getoond worden. De teksteditor kan hiervoor dus niet gebruikt worden. Voor het CMS is dit echter geen probleem. De foto- en videoreeksen zijn als kenmerk(eigenschap) van de verschillende paginatypen gedefinieerd. Zij worden opgeroepen in de betreffende layouts.

VOETENKEL-AMSTERDAM bevat gestructureerde data. De informatie op de website is beschreven aan de hand van de schema.org vocabulaire. Dit helpt de zoekmachines bij het correct indexeren van de site.

 

 

Michiel Kluiters

MICHIELKLUITERS.NL


Dit project betrof het overzetten van een oude site naar het REDBLOM CMS. De klant wilde een gebruiksvriendelijk systeem waarbij hij zelf op eenvoudige wijze beeldmateriaal kan toevoegen en verwijderen. Het uiterlijk van de site is nagenoeg gelijk gebleven. Er zijn wel structurele aanpassingen gedaan die de navigeerbaarheid van de site hebben verbeterd. Het visuele ontwerp komt van de klant zelf en is sterk. Dit behoefde zeker geen aanpassing.

De site is meertalig. Meertaligheid wordt standaard aangeboden door het CMS. Overzetten naar het REDBLOM CMS heeft de indexeerbaarheid van de site door zoekmachines geoptimaliseerd. Dat betekend dat de pagina's nu eerder worden gevonden.