Over REDBLOM

De wijze waarop informatie gevonden wordt op het web is aan het veranderen. Zoekmachines als Google maken zich op om inhoud en betekenis van websites beter te kunnen analyseren om daarmee de kwaliteit van de zoekresultaten te verhogen. Zoekmachines verwachten een steeds betere beschrijving van waar jouw website over gaat en willen met die kennis de informatie op jouw website vergelijken met de informatie op andere websites.

REDBLOM is gespecialiseerd in het publiceren van gestructureerde data. Dat betekend dat we ervoor zorgen dat de pagina´s van jouw website op het juiste moment én wanneer relevant door zoekmachines getoond kunnen worden. 

We gebruiken daarvoor een zelfontwikkeld CMS dat gefundeerd is op de principes van het publiceren van gestructureerde data op het web. Het REDBLOM CMS is als het ware het web in het klein. REDBLOM wil het publiceren van gestructureerde data toegankelijk maken voor het brede publiek. Het REDBLOM CMS maakt werken aan je website zeer eenvoudig. Bovendien zijn websites in het REDBLOM CMS zeer schaalbaar met behoud van eenvoud in onderhoud.

 

De belangrijkste kenmerken van het REDBLOM CMS zijn:

  • ► Pagina's worden door zoekmachines gevonden op het juiste moment daar waar relevant
  • ► Onderhouden van je website, hoe groot ook, is zeer eenvoudig
  •